Angajaţii Spitalului Clinic Judeţean Mureş şi-au unit forţele pentru a face o bucurie de sărbători copiilor internaţi pe secţiile instituţiei. În luna noiembrie s-a derulat o campanie internă de strângere de fonduri, iar în urma implicării active a echipei SCJ Mureş, s-a adunat o sumă din care au fost oferite pachete cu dulciuri şi fructe pentru aproximativ 100 de copii, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae.

Astăzi, 6 decembrie, conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş însoţită de o parte a personalului medical, a oferit pachete copiilor de la Preventoriul TBC, Secţia Clinică Pediatrie, Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică, Secţia Neonatologie Prematuri, Secţia Clinică Pneumologie şi Secţia Clinică Boli Infecţioase I.

Am lansat acest proiect pentru a aduce o bucurie copiilor de sărbători. Răspunsul angajaţilor Spitalului Clinic Judeţean Mureş a fost unul pozitiv şi aşa am adunat o sumă care ne permite să oferim cadouri atât de Moş Nicolae, cât şi de Crăciun tuturor copiilor internaţi pe secţiile instituţiei noastre. Proiectul acesta ne-a întărit convingerea că echipa SCJ Mureş este unită şi implicată în viaţa comunităţii, atât în timpul programului de lucru cât și în afara acestuia. Mulţumirile se îndreaptă către fiecare coleg care a donat o sumă şi a sprijinit această idee – a declarat Dan Sîmpălean, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Copiii de la Preventoriul TBC petrec, în medie, trei luni internaţi în spital. Din acest motiv, pentru ei au fost cumpărate şi seturi de pijamale. “A fost o surpriză placută pentru noi fiindcă întreaga conducere a Spitalului Clinic Judeţean a participat la eveniment, ocazie prin care am mai discutat şi anumite probleme ale noastre, iar copiii au fost bucuroşi pentru că a venit şi pe la ei Moşul” a spus Dr. Nelu Luca, şef Preventoriu Copii.

A doua parte a proiectului “Împărţim zâmbete de sărbători” se va derula în perioada 19-22 decembrie, când vor fi oferite rechizite şi jucării copiilor de pe secţiile SCJ Mureş.

Biroul de Presă al Spitalului Clinic Judeţean Mureş