Comunicat de presă

 

Din dorința de a ține publicul la curent cu ultimele informații și pentru informarea cât mai corectă a mass mediei și publicului Compartimentul de relații cu presa al Spitalului Clinic Județean Mureș transmite următorul comunicat:

În cursul zilei de 19 iulie 2018, în jurul orei 9.00 am fost anunțați de către Serviciul S.M.U.R.D Mureș, că în zona localității Sânpaul a avut loc un accident rutier cauzat de o defecțiune majoră la sistemul de răcire a unui autovehicul ce transporta muncitori spre locul de muncă.

În urma acestui eveniment au fost aduse în Serviciul S.M.U.R.D 12 persoane de sex feminin dintre care 11 au prezentat arsuri cu aburi și lichid în special la nivelul membrelor inferioare și care au fost direcționate către Spitalul Clinic Județean Mureș, Compartimentul chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, coordonat de Dr. Adrian Boțan unde au fost evoluate și s-a inițiat tratamentul de specialitate.

Din cele 11 persoane evaluate doar o singură persoană a rămas internată cu arsuri de 2%-3%. Restul persoanelor vor fi supravegheate și tratate în regim de ambulator în unitatea noastră.