[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”512″ img_size=”full”][evca_headline title=”Ambulatoriul Integrat – Spitalul Clinic Judeţean Mureş”][vc_column_text]Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Ambulatoriul Integrat ( Poli-clinica II) asigură asistenţă medicală ambulatorie de calitate, cu personal de înaltă ţinută morală şi profesională.
Serviciile medicale sunt asigurate în următoarele cabinete de specialitate:

 • Cardiologie
 • Psihiatrie Pediatrica
 • Chirurgie 1
 • Dermato – venerologie
 • Endocrinologie
 • Medicină – Internă
 • Neurologie
 • Dermato – venerologie
 • Obstetrica-Ginecologie
 • Oftalmologie
 • Ortopedie – Traumatologie
 • O.R.L.
 • Pediatrie
 • Pneumologie
 • Cabinet de Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice
 • Laboratorul de Explorări Funcţionale, unde se efectuează : Electrocardiograma (EKG),Spirometrie şi Oscilometrie.

Tot in cadrul Laboratorului de Explorari Functionale se efectueaza Electro-encefalograma ( EEG) cu un aparat performant;

Scintigraf in cadrul Laboratorului de medicina nucleara(pentru scintigrafii tiroidiene si paratiroidiene)

 • DEXA – aparat pentru osteodensitometrie

Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală: Dr.Malau Minerva Margareta si Dr.Bogdan Rodica medici primari radiologie si imagistica medicala.

Punct de recoltare analize medicale.

În cadrul laboratorului există un Mamograf ultraperformant şi un aparat de ecografie – Doppler de ultimă generaţie (cu utilizare în multiple specialităţi), cu care se efectuează ecografie de sân, tiroidă, abdominală şi pelvină, etc. În cadrul Centrului de Senologie se poate efectua la nevoie puncţie – biopsie ecoghidată.

Investigaţiile se fac pe bază de programare – tel: 0365882573(sau personal la unitate) pacientele care prezintă afecţiuni minore fiind monitorizate periodic, iar cele cu afecţiuni majore sunt îndrumate pentru examinări suplimentare.

Se efectueaza radiografii pentru toate specialitatile.

Tot în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic se află Ambulatoriul Alergologie si Imunologie , Ambulator Boli Infectioase , Cardiologie , Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructivă , Chirurgie toracica, Dermatologie, Diabetologie Pediatrică, Nefrologie, Urologie, Medicina Internă, Gastroenterologie, Ortopedie şi Traumatologie, Psihiatrie, Oftalmologie, cabinet Oncologie Medicală situate în incinta clinicilor respective.

Pentru consultaţiile de specialitate pacienţii vor prezenta biletul de trimitere de la medicul de familie, sau după caz de la medicul specialist, cardul de sănătate şi dovada calităţii de asigurat (Carte de identitate, adeverinţă de asigurat eliberată de CAS ).

În vederea asigurării unor servicii medicale de calitate şi deservirea promptă a pacienţilor , consultaţiile se efectuează pe bază de programare ( excepţie urgenţele ). Adresabilitatea pacienţilor este mare în cadrul cabinetelor din ambulator , iar pentru mamografii şi ecografii mamare se adresează paciente atât din judeţ cât şi din ţară. Se urmăreşte extinderea acestui centru de senologie si colaborarea cu celelalte specialitati , în vederea depistării precoce a cancerului de sân.

În cadrul ambulatoriului a fost implementat un proiect de modernizare şi dotare. Proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional ( POR), proiect în cadrul caruia au fost reorganizate si modernizate cabinetele ambulatoriului. Tot prin acest proiect s-au dotat cabinetele cu aparatură modernă (ecograf in fiecare cabinet, osteodensitometru – DEXA ,Electrocautere ,aparate de monitorizare EKG si TA ,EKG de Efort)Clădirea este dotată cu lift si rampa, pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Numerele de telefoane:
Programari pentru consultatii de specialitate la cabinete tel: 0365 – 882.550,0365 – 882.552,0365 – 882.553,0365 – 882.556,0365 – 588.557,0365 – 882.558 și 0265 – 263.585 (centrala telefonica, unde se solicita cabinetul dorit).

Programari pentru Mamografii si Ecografii: 0365 – 882.573

Pacientii se pot programa atat personal la cabinete, cat si telefonic.[/vc_column_text][evca_headline title=”Adresaţi-vă cu încredere cabinetelor noastre!”][vc_column_text]Laboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică MedicalăLaboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Program de vizită
Marti: 
15:00 – 17:00
Joi: 
15:00 – 17:00
Sambata: 
15:00 – 17:00
Duminica: 
15:00 – 17:00
Contact rapid

Adrese Utile
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com