Informatii Presa

Relatii publice si comunicare

Purtator de cuvant : Director Medical Dr. Ianoși Edith-Simona
Telefon: 0265-230.000
E-mail: secretariat@spitaljudeteanmures.ro

Informații despre pacienți

Punem un mare accent pe pastrarea confidentialitatii actului medical si pe cea a pacientilor nostri. Nu vom divulga nicio informatie despre un pacient, daca nu avem permisiunea acestuia sau a rudelor acestuia.

Informatiile despre starea pacientilor internati vor fi acordate numai ziaristilor acreditati si numai dupa obtinerea consimtamantului. Va rugam sa nu contactati sectiile/departamentele spitalului in mod direct.

Acord filmare/fotografiere - Acreditare presa

Toate cererile pentru interviuri, filmari, realizarea de fotografii etc. trebuie sa se faca prin intermediul Biroului de Presa.

Toti ziaristii interesati sunt rugati sa transmita un formular de acreditare de presa completat la numarul de fax 0265.230.001.

In nici un caz nu se pot realiza interviuri, filmari sau fotografieri, in interiorul spitalului sau in imediata apropiere a acestuia, fara permisiunea expresa a Biroului de Presa. In cazul in care se vor efectua filmari sau fotografieri, fara permisiune, vi se va cere sa parasiti locatia.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la orice stire sau pentru acordarea unui interviu, va rugam sa contactati Biroul de Presa al Spitalului Clinic Județean Mureș.

Legea 544/2001

Lista informaţiilor de interes public

a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea Spitalului Clinic Judetean Mures;

b) structura organizatorică, atribuţiile sectiilor/compartimentelor, serviciilor, birourilor, programul de funcţionare, programul de audienţe al Spitalului Clinic Judetean Mures;

c) numele şi prenumele persoanelor din conducerea Spitalului Clinic Judetean Mures şi ale persoanei responsabile cu difuzarea informaţiilor publice;

d) coordonatele de contact ale Spitalului Clinic Judetea Mures, respectiv: denumirea, sediul, numerele de telefon, fax, adresa de e-mail şi adresa paginii de Internet;

e) sursele financiare, bugetul şi bilanţul contabil;

f) programele şi strategiile proprii;

g) lista cuprinzând categoriile de documente produse şi/sau gestionate, potrivit legii;

h) modalităţile de contestare a deciziei Spitalului Clinic Judetean Mures în situaţia în care persoana se consideră vătămată în privinţa dreptului de acces la informaţiile de interes public solicitate.