BINE AȚI VENIT

Spitalul Clinic Judetean Mures este o unitate sanitară publică cu paturi, de interes local, judeţean şi regional. Tipurile de servicii medicale acordate de Spitalul Clinic Judeţean Mureş sunt: preventive, curative, de recuperare şi paliative, de îngrijire în caz de graviditate şi maternitate, precum şi a nou-născutului. În afara gamei variate de servicii medicale, în spital se desfăşoară şi activităţi de învăţământ medico-farmaceutic, postliceal, universitar şi postuniversitar, de educaţie medicală continuă, precum şi de cercetare ştiinţifică medicală.

Specificul secţiilor, dotarea cu aparatură medicală complexă şi personalul medical specializat determină ca cererea pentru serviciile medicale furnizate de către spital să fie la cote ridicate şi angajează conducerea spitalului în procese decizionale care să conducă la creşterea performanţei şi profesionalismului actului medical spitalicesc.

Recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Protejați-vă, evitați contactul direct!

DESPRE SPITAL

Spitalul Clinic Județean Mureș are în prezent un număr de 1182 paturi distribuite în 21 de secții și 4 compartimente (68% specialități medicale, 28% specialități chirurgicale și 4% ATI). Majoritatea sunt secții clinice care funcționează în sistem pavilionar fiind distribuite pe întreg teritoriul municipiului Târgu – Mureș.​

Resursele umane ale spitalului totalizează 1865 angajați

234

MEDICI

361

REZIDENTI

814

PERSONAL SANITAR MEDIU

400

PERSONAL SANITAR AUXILIAR

BIROUL DE PRESă

Citeste restul postarilor